Llibres de registre

RecordBooks

Actualitzat el: 2013.11.03

Version - 1.3.27

Descripció

Una nova manera de portar un registre dels llibres sense necessitat de llapis i paper. Aquesta aplicació optimitza el registre de les llistes de llibres per la prestació dels camps necessaris per rastrejar ràpidament els llibres. La llista de llibres es poden ordenar per ID, Títol i Autor amb una pulsació al menú de fitxa. La llista de llibres també es filtra pels favorits, llegir, i la Biblioteca de la fitxa Favorits. Més enllà de la classificació, la recerca d'un llibre de la pestanya principal llibre llista introduint part del títol, autor, categoria o comentaris. Una manera consistent s'utilitza des de tots els menús per fer entrar i veure llibres fàcil.

Còpia de seguretat
- Còpia de seguretat de base de dades a Dropbox

Personalització
- Personalitzar el color de fons
- Personalitzar la llista de noms
- Personalitzar noms de camp
- Activar o desactivar l'opció de servir el cercador l'ISBN i Barcode Scanner

Passi per compartir
- Feu lliscar el dit cap a la dreta i feu clic al Twitter, correu electrònic, icona de text de qualsevol de les llistes de llibres, favorits, títols o autors pestanya de compartir la informació del llibre directament de la llista.
- Ràpidament suprimir una entrada fent clic a la X

Múltiples llistes llibre
- Capacitat per gestionar sis llistes de llibres directament des d'una pantalla d'entrada única. Mou ràpidament un llibre per l'elecció d'una altra llista i premeu Desa. Un bon exemple d'això és la gestió de la seva llista de llibres i la llista dels llibres per a nens en una sola aplicació. Veure tots els llibres de la fitxa principal o per cada llista en l'autor i títol pestanyes. Múltiples formes de veure fàcilment les seves llistes de llibres sense pantalles innecessàries.

Email
- Opció per enviar un ingrés del llibre individual al menú d'acció dins de l'entrada o per passar de la llista.
- Opció de la pestanya administrativa per enviar favorits, llegir, principal, llista de 2-6, o la llista de llibres completa.
- Títol, autor, i els comentaris inclosos en el cos del correu electrònic per a una llista de llibres individuals.
- El correu electrònic s'envia amb dos annexos, un amb format de fitxer CSV internacional amb una extensió única de l'aplicació per als usuaris de l'aplicació per importar. Un segon annex s'envia en format CSV per als usuaris que obren la llista en un ordinador o un altre dispositiu.

Refilo
- Tweet llibres fora - Compartir informació sobre un bon llibre amb altres

SMS (missatge de text)
- Enviar un missatge de text d'un llibre en la seva llista

Integració amb Calendari
- Que l'aplicació tenir cura de la creació de recordatoris del calendari d'esdeveniments per al llançament de llibres, signatures, o qualsevol altra data.
- Amb una pulsació per seleccionar la data, vostè pot afegir fàcilment un recordatori de calendari

Barcode Scan o Cerca ISBN
- Utilitzar l'escàner de codi de barres per buscar un llibre, sempre que vostè està connectat a Internet l'aplicació de forma ràpida trobarà tots els detalls sobre el llibre i omplir polz No tenen un codi de barres i conèixer el nombre d'ISBN, introduïu el nombre i premi el botó de recerca per omplir la resta de la informació sobre el llibre.

Localització
- Àrab, Anglès britànic, català, xinès (simplificat), xinès (tradicional), croat, txec, danès, holandès, anglès, finlandès, francès, alemany, grec, hebreu, hongarès, indonesi, italià, japonès, coreà, malai, noruec, polonès, portuguès, romanès, rus, eslovac, espanyol, suec, tailandès, turc, ucraïnès i vietnamita

Llibres de registre Descarrega l'aplicació des iTunes!

Timeline - Llibres de registre Backstage de noves característiques!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!