Rekordbøgerne

 

RecordBooks

Opdateret: 2013/03/11

Version - 1.3.27

Beskrivelse

En ny måde at holde styr på bøger uden behov for papir og blyant. Denne applikation optimerer optagelse boglister ved at give de områder, der er nødvendige for hurtigt at spore bøger. Boglisten er sorterbar ved ID, titel og forfatter med et enkelt tryk fra fanen menuen. Bogen Listen er også filtreret af favoritter, Læsning og bibliotek fra fanen Favoritter. Beyond sortering, søge efter en bog fra den vigtigste bogliste fanen ved at indtaste en del af titel, forfatter, kategori eller kommentarer. En konsekvent form bruges fra alle menuer for at gøre indtastning og visning af bøger let.

Backup
- Backup database til Dropbox

Customization
- Tilpas baggrundsfarve
- Tilpas listenavne
- Tilpas feltnavne
- Tænd eller sluk mulighed for at bruge ISBN Søg og Barcode Scanner

Swipe til Del
- Stryg fingeren til højre og tryk på Twitter, e-mail, tekst-ikonet fra nogen af ​​boglister, favoritter, titel eller forfattere Tab for at dele bogen oplysninger direkte fra listen.
- Hurtigt slette en post ved at trykke på X.

Flere boglister
- Evne til at håndtere seks boglister direkte fra en unik indgang skærm. Hurtigt flytte en bog ved at vælge en anden liste og tryk på Gem. Et godt eksempel på dette er at administrere din bogliste og dine børns bogliste i én applikation. Se alle bøgerne på de vigtigste fane eller af hver liste på forfatter og titel faner. Flere måder at nemt se dine boglister uden unødvendige skærme.

Email
- Mulighed for at sende enkelte postering fra handling menu inden indrejse eller ved at føre fra listen.
- Mulighed den administrative fane for at sende favoritter, læse, main, liste 2-6, eller den komplette bogliste.
- Titel, forfatter og kommentarer er medtaget i selve e-mail til en enkelt bog notering.
- E-mail er sendt med to vedhæftede filer, den ene med international CSV-filformat med en udvidelse unik for anvendelsen for brugere af den app til at importere. En anden vedhæftede fil er sendt i CSV-format for brugere, som åbner på listen på en computer eller anden enhed.

Twitter
- Tweet out bøger - Del oplysninger om en god bog med andre

SMS (tekstbesked)
- Send en SMS-besked om en bog på din liste

Integration med kalender
- Lad programmet tage sig af at oprette kalender begivenhedspåmindelser i bogudgivelser, signeringer, eller enhver anden dato.
- Med ét tryk for at vælge datoen, kan du nemt tilføje en kalender Reminder

Barcode Scan eller ISBN Søg
- Brug stregkode scanning for at se op en bog, så længe du har forbindelse til internettet, vil applikationen hurtigt finde alle de oplysninger om bogen og fylde det i. Har du ikke en stregkode og kender ISBN-nummer, skal du indtaste nummer og tryk på søgeknappen for at udfylde resten af ​​oplysninger om bogen.

Lokalisering
- Arabisk, britisk engelsk, catalansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, finsk, fransk, græsk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, malaysisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk og vietnamesisk

Hent Rekordbøgerne App fra iTunes!

Tidslinje - Rekordbøgerne App Nye funktioner!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!