Record Boeken

RecordBooks

Update: 03/11/2013

Versie - 1.3.27

Beschrijving

Een nieuwe manier om bij te houden boeken zonder pen en papier. Deze applicatie optimaliseert de opname boekenlijsten door het verstrekken van de velden die nodig zijn om snel te traceren boeken. De boekenlijst zijn sorteerbaar door ID, Titel en Auteur met een druk van het tabblad menu. De boekenlijst wordt ook gefilterd door favorieten, Lezen en Bibliotheek van het tabblad Favorieten. Beyond sorteren, zoeken naar een boek van de belangrijkste boekenlijst tabblad door het invoeren van een deel van de titel, auteur, categorie, of opmerkingen. Een consistente wijze wordt gebruikt van alle menu's te maken het invoeren en bekijken van boeken gemakkelijk.

Back-up
- Backup database naar Dropbox

Customization
- Pas Achtergrondkleur
- Pas Namenlijst
- Pas Veldnamen
- In-of uitschakelen van de optie om ISBN Zoeken en Barcode Scanner te gebruiken

Swipe om te delen
- Veeg naar rechts en druk op de Twitter, e-mail, tekst icoon van een van de boekenlijsten, favorieten, titel of auteur tab om naar de boek informatie te delen direct uit de lijst.
- Snel wissen van een karakter door te drukken op de X.

Meerdere Book lijsten
- Mogelijkheid tot zes boek lijsten te beheren rechtstreeks van de ene unieke invoerscherm. Snel een boek door te kiezen voor een andere lijst en druk op opslaan. Een goed voorbeeld hiervoor is het beheren van uw boekenlijst en uw kinderen boekenlijst in een applicatie. Zie alle boeken op de belangrijkste tabblad of door elke lijst op de auteur en titel tabbladen. Meerdere manieren om eenvoudig uw boek lijsten zien zonder onnodige schermen.

E-mail
- Optie om individuele girale verzenden vanuit het menu Actie op binnenkomst of door met de lijst.
- Optie voor administratief tabblad aan favorieten verzenden, lezen, de belangrijkste, de lijst 2-6, of de complete boekenlijst.
- Titel, auteur, en opmerkingen opgenomen in het lichaam van e-mail voor een afzonderlijk boek vermelding.
- E-mail wordt verzonden met twee bijlagen, een met internationale CSV-bestandsformaat met een uitbreiding die uniek zijn voor de toepassing voor gebruikers van de app te importeren. Een tweede bijlage wordt verzonden in CSV-formaat voor gebruikers die opent u de lijst op een computer of een ander apparaat.

Sjilpen
- Tweet van boeken - Deel informatie over een goed boek met anderen

SMS (tekstbericht)
- Stuur een SMS-bericht over een boek op uw lijst

Integratie met kalender
- Laat de toepassing zorgen voor het opzetten van Agenda herinneringen voor gebeurtenissen voor boek releases, signeersessies, of een andere datum.
- Met een druk op de datum te selecteren, kunt u eenvoudig toevoegen van een Kalender Herinnering

Barcode scannen of ISBN Zoeken
- Gebruik de streepjescode scannen om te kijken een boek, zolang je verbonden bent met het internet zal de applicatie snel alle details over het boek en vul het in geen barcode hebben en weten het ISBN-nummer, voert u het nummer en druk op de zoekknop te vullen in de rest van de informatie over het boek.

Lokalisatie
- Arabisch, Brits Engels, Catalaans, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Thais, Turks, Oekraïens en Vietnamees

Download Record Boeken App van iTunes!

Tijdlijn - Record Boeken App Nieuwe functies!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!