Βιβλία Εγγραφής

RecordBooks

Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2013

Έκδοση - 1.3.27

Περιγραφή

Ένας νέος τρόπος για να παρακολουθείτε τα βιβλία χωρίς την ανάγκη για μολύβι και χαρτί. Αυτή η εφαρμογή βελτιώνει λίστες βιβλίο καταγραφής, παρέχοντας τα πεδία που απαιτούνται για να παρακολουθείτε γρήγορα τα βιβλία. Η λίστα βιβλίων είναι δυνατότητα ταξινόμησης από την ταυτότητα, Τίτλος, Συγγραφέας και με ένα πάτημα από το μενού στην καρτέλα. Η λίστα βιβλίων είναι επίσης φιλτράρεται από τα Αγαπημένα, Διαβάστε, Βιβλιοθήκη και από την καρτέλα Αγαπημένα. Πέρα από τη διαλογή, αναζήτηση για ένα βιβλίο από την κύρια καρτέλα λίστα βιβλίων από την είσοδο μέρος του τίτλου, συγγραφέα, κατηγορία, ή σχόλια. Ένας συνεπής μορφή χρησιμοποιείται από όλα τα μενού για να κάνει την εισαγωγή και την προβολή βιβλίων εύκολη.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
- Βάση δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας για Dropbox

Προσαρμογή
- Προσαρμογή του χρώματος φόντου
- Προσαρμογή λίστας ονομάτων
- Προσαρμογή ονόματα πεδίων
- Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της δυνατότητας να χρησιμοποιούν ISBN Αναζήτηση και Scanner Barcode

Περάστε στην Κοινή
- Περάστε το δικαίωμα και πιέστε το Twitter, e-mail, το εικονίδιο κειμένου από οποιαδήποτε από τις λίστες βιβλίων, αγαπημένα, τίτλος ή οι συγγραφείς tab για να μοιράζονται τις πληροφορίες βιβλίο απευθείας από τη λίστα.
- Γρήγορα να διαγράψετε μια καταχώρηση πατώντας στο X.

Πολλαπλές λίστες Book
- Δυνατότητα να διαχειρίζεστε έξι λίστες βιβλίων απευθείας από μια μοναδική οθόνη εισόδου. Γρήγορα να μετακινήσετε ένα βιβλίο επιλέγοντας μια άλλη λίστα και πατήστε το πλήκτρο αποθήκευσης. Ένα καλό παράδειγμα για αυτό είναι η διαχείριση της λίστας βιβλίων σας και λίστα βιβλίων των παιδιών σας σε μία εφαρμογή. Δείτε όλα τα βιβλία στην κύρια καρτέλα ή με κάθε λίστα για τον συγγραφέα και τον τίτλο καρτέλες. Πολλαπλοί τρόποι για να δείτε εύκολα λίστες βιβλίο σας χωρίς περιττές οθόνες.

E-mail
- Εναλλακτική λύση για να στείλετε μεμονωμένες λογιστική εγγραφή από το μενού δράση μέσα εισόδου ή περνώντας από τη λίστα.
- Επιλογή για τη διοικητική tab για να στείλετε αγαπημένα, να διαβάσετε, κυρίως, κατάλογος 2-6, ή την πλήρη λίστα βιβλίων.
- Τίτλος, συγγραφέας, και τα σχόλια που περιλαμβάνονται στο σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια μεμονωμένη επιχείρηση βιβλίο.
- E-mail αποστέλλεται συνημμένα με δύο, το ένα με διεθνή μορφή αρχείου CSV με την επέκταση μοναδικό για την εφαρμογή για τους χρήστες της εφαρμογής για την εισαγωγή. Ένα δεύτερο συνημμένο αποστέλλεται σε μορφή CSV για χρήστες που ανοίγουν τη λίστα σε έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή.

Κελάδημα
- Βιβλίων έξω Tweet - Μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με ένα καλό βιβλίο με τους άλλους

SMS (μηνυμάτων κειμένου)
- Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου για ένα βιβλίο στη λίστα σας

Με την ένταξη Ημερολόγιο
- Αφήστε την εφαρμογή να φροντίσει για τη δημιουργία υπενθυμίσεις συμβάν ημερολογίου για εκδόσεις βιβλίων, υπογραφές, ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία.
- Με ένα πάτημα για να επιλέξετε την ημερομηνία, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια υπενθύμιση Ημερολόγιο

Barcode σάρωση ή ISBN Αναζήτηση
- Χρησιμοποιήστε τη σάρωση barcode για να αναζητήσετε ένα βιβλίο, όσο είστε συνδεδεμένοι στο Internet, η εφαρμογή θα βρει γρήγορα όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο και να συμπληρώσετε αυτό in Δεν έχουν barcode και να γνωρίζουν τον αριθμό ISBN, εισάγετε το αριθμό και πατήστε το κουμπί αναζήτησης για να συμπληρώσει το υπόλοιπο της πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο.

Εντοπισμός
- Αραβικά, βρετανικά αγγλικά, Καταλανικά, Κινέζικα (απλοποιημένα), Κινέζικα (Παραδοσιακά), Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, της Μαλαισίας, νορβηγικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, σλοβακικά, ισπανικά, σουηδικά, ταϊλανδικά, τουρκικά, Ουκρανικά και Βιετναμέζικα

Λήψη Βιβλία Εγγραφής App από το iTunes!

Χρονοδιάγραμμα - Βιβλία Εγγραφής κινητό Χαρακτηριστικά Νέο!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!