Record Books

Record Books

Frissítve: 2013/03/11

Version - 1.3.27

Leírás

Egy új módja annak, hogy nyomon követik a könyvek nélkül ceruza és papír. Ez az alkalmazás optimalizálja a felvétel foglalásra listákat, biztosítva a szükséges mezőket, hogy gyorsan követni könyveket. A könyv listán sortable ID-cím, és a szerző az egyik nyomja a fület menüből. A könyv lista is szűrve Kedvencek, Olvasás és könyvtár a Kedvencek fülre. Beyond válogatás keressen egy könyv a fő könyvlista tab megadásával része a cím, szerző, kategória, vagy megjegyzéseket. Egy következetes módon alkalmazzák az összes menüt, hogy a belépő és megtekintését könyvek egyszerű.

Biztonsági mentés
- Backup adatbázis Dropbox

Testreszabás
- Testreszabása Háttérszín
- Customize List Nevek
- Testreszabása Mezőnevek
- Kapcsolja be vagy ki a lehetőséget, hogy használja ISBN keresése és Barcode Scanner

Swipe megosztására
- Húzza jobbra, majd nyomja meg a Twitter, e-mail, szöveges ikonra bármelyik könyv listák, kedvencek, cím vagy a szerzők fülre, hogy megosszák a könyv adatait közvetlenül a listából.
- Gyorsan Bejegyzés törlése megnyomásával az X.

Több Book Listák
- Képesség kezelése 6 foglalásra listákat közvetlenül egy egyedi képernyőn. Gyorsan mozog egy könyvet kiválasztásával egy másik listát, és nyomjuk meg a mentés. Jó példa erre kezeli a könyv listát, és a gyerekek könyvlista egy alkalmazás. Lásd az összes könyvet a fő lapon, vagy egyes listát a Szerző és cím lapon. Több módon könnyen látni a könyv felsorolja felesleges képernyők.

Email
- Lehetőség elküldhetjük az egyes foglalásra bejegyzést a cselekvés menüben a bejegyzést, vagy ellop a listából.
- Lehetőség Igazgatási lapon Küldd el, olvasni, fő, lista 2-6, vagy a teljes könyv listát.
- Cím, szerző, és a megjegyzések szerepelnek szervezet e-mail egyedi könyv lista.
- E-mail küldenek két berendezés, az egyik nemzetközi CSV fájlformátumban kiterjesztése egyedi alkalmazása a felhasználók számára az alkalmazás importálni. A második mellékletet elküldve CSV formátumban felhasználók számára nyissuk meg a számítógépen vagy más eszközön.

Twitter
- Tweet out könyvek - Share információk egy jó könyvet másokkal

SMS (szöveges üzenet)
- Szöveges üzenet küldése egy könyvet a listán

Integráció a Calendar
- Hadd alkalmazása vigyázzon felállításának naptári esemény emlékeztetőt foglalásra kiadások, dedikálások, vagy bármilyen más Date.
- Egy gombbal válasszuk a Dátum, könnyedén hozzá Naptár Emlékeztető

Barcode Scan vagy ISBN keresés
- Használja a vonalkód leolvasó, hogy vizsgálja meg egy könyvet, amíg Ön kapcsolódik az internethez az alkalmazás gyorsan megtalálja az összes adatot a könyvet, és töltse be Nincs még egy vonalkód és tudom, az ISBN-szám, írjuk be a számot, és nyomja meg a keresés gombot, hogy töltse ki a többi információ a könyvet.

Honosítás
- Arab, brit angol, katalán, kínai (egyszerűsített), kínai (hagyományos), horvát, cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, maláj, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, szlovák, spanyol, svéd, thai, török, ukrán és vietnami

Letöltés Record Books App az iTunes!

Timeline - Record Books App Új funkciók!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!