Rekod Buku

 

Rekod Buku

Updated: 2013/03/11

Versi - 1.3.27

Huraian

Satu cara baru untuk menjejaki buku tanpa keperluan untuk pensil dan kertas. Permohonan ini mengoptimumkan senarai buku rakaman dengan menyediakan medan yang diperlukan untuk cepat mengesan buku. Senarai buku sortable by Title ID, dan Pengarang dengan satu akhbar dari menu tab. Senarai buku juga ditapis oleh Kegemaran, Bacalah, dan Perpustakaan dari tab Kegemaran. Beyond carian sorting, untuk buku dari tab senarai buku utama dengan memasukkan sebahagian daripada tajuk, penulis, kategori, atau komen. Salah satu bentuk yang konsisten digunakan dari semua menu untuk membuat memasuki dan melihat buku-buku yang mudah.

Backup
- Sandaran pangkalan data untuk Dropbox

Penyesuaian
- Customize Warna Latar Belakang
- Customize Nama Senarai
- Customize Nama Bidang
- Hidupkan atau matikan pilihan untuk menggunakan Carian ISBN dan Pengimbas Kod Bar

Leret untuk Kongsi
- Leret hak dan tekan pada Twitter, e-mel, ikon teks dari mana-mana senarai buku, kegemaran, tajuk atau pengarang tab untuk berkongsi maklumat buku terus daripada senarai.
- Kemas memadam entri dengan menekan X.

Tempah Senarai Berganda
- Kebolehan mengurus enam senarai buku secara langsung dari satu penyertaan skrin unik. Cepat bergerak buku dengan memilih satu lagi senarai dan tekan save. Satu contoh yang baik untuk ini menguruskan senarai buku anda dan senarai buku anak-anak anda dalam satu permohonan. Lihat semua buku pada tab utama atau oleh setiap senarai Author dan tab Tajuk. Pelbagai cara untuk mudah melihat senarai buku anda tanpa skrin yang tidak perlu.

E-mel
- Opsyen untuk menghantar kemasukan buku individu dari menu tindakan dalam entri atau oleh swiping dari senarai.
- Pilihan pada tab pentadbiran untuk menghantar kegemaran, membaca, utama, senarai 2-6, atau senarai buku yang lengkap.
- Tajuk, pengarang, dan komen yang dimasukkan ke dalam badan e-mel bagi penyenaraian buku individu.
- E-mel dihantar dengan dua lampiran, satu menggunakan fail CSV antarabangsa format dengan lanjutan unik kepada permohonan untuk pengguna app untuk mengimport. Satu lampiran kedua dihantar dalam format CSV untuk pengguna yang membuka senarai pada komputer atau peranti lain.

Twitter
- Buku keluar Tweet - Berkongsi maklumat tentang buku yang baik dengan orang lain

SMS (Teks Mesej)
- Hantar mesej teks tentang buku dalam senarai anda

Integrasi Dengan Kalendar
- Mari permohonan menjaga menubuhkan peringatan acara kalendar untuk siaran buku, pemain, atau mana-mana Tarikh lain.
- Satu akhbar untuk memilih Tarikh, anda boleh dengan mudah menambah Peringatan Kalendar

Imbas Kod Bar atau ISBN Search
- Gunakan imbasan kod bar untuk melihat buku, selagi anda disambungkan ke Internet permohonan itu dengan cepat akan menemui semua butir-butir tentang buku dan mengisi ia masuk Jangan mempunyai kod bar dan tahu nombor ISBN, masukkan nombor dan tekan butang cari untuk mengisi seluruh maklumat tentang buku ini.

Lokalisasi
- Bahasa Arab, Bahasa Inggeris British, Catalan, Cina (Ringkas), Cina (Tradisional), Croatia, Czech, Denmark, Belanda, Inggeris, Finland, Perancis, Jerman, Yunani, Ibrani, Hungary, Indonesia, Itali, Jepun, Korea, Melayu, Norway, Poland, Portugis, Romania, Rusia, Slovakia, Sepanyol, Sweden, Thailand, Turki, Ukraine, dan Vietnam

Muat turun Rekod Buku App dari iTunes!

Timeline - Rekod Buku App Baru Ciri-ciri!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!