Înregistrați Carti

Înregistrați Carti

Actualizat: 03/11/2013

Versiune - 1.3.27

Descriere

Un nou mod de a ține evidența cărților fără a fi nevoie de creion și hârtie. Această aplicație optimizează preturi de înregistrare de carte prin furnizarea domeniile necesare pentru a urmări rapid cărți. Listă de cărți sunt Sortable de ID, Titlu, Autor și cu o singură apăsare de meniu fila. Lista Cartea este, de asemenea, filtrate de Favorite, Citeste, și Biblioteca de la fila Favorite. Dincolo de sortare, căutare pentru o carte de la tab-ul principal de lista de cărți prin introducerea parte din titlu, autor, categorie, sau comentarii. O formă coerentă este folosit la toate meniurile pentru a face introducerea și vizualizarea cărți ușor.

Backup
- Baze de date Backup pentru Dropbox

Personalizare
- Customize Culoare fundal
- Customize Nume List
- Customize nume de câmpuri
- Activarea sau dezactivarea opțiunea de a utiliza ISBN căutare și de coduri de bare

Glisați pentru a Trimiteți
- Dreptul de Trecere și apăsați pe Twitter, e-mail, pictograma de text din oricare dintre listele de carte, preferinte, titlu sau fila autori pentru a partaja informații de carte direct de la listă.
- Ștergeți rapid o intrare prin apăsarea pe X.

Liste multiple Rezervă
- Abilitatea de a gestiona liste de șase cărți direct de la un ecran de intrare unic. Muta rapid o carte prin alegerea altă listă și salva de presă. Un bun exemplu pentru acest lucru este gestionarea lista de cărți și lista copiilor dvs. carte într-o singură aplicație. Vezi toate cărțile de pe fila principal sau de către fiecare listă pe Autorul și filele Titlu. Mai multe moduri de a vedea cu ușurință listele dvs. de carte, fără ecrane inutile.

Trimiteți e-mail
- Opțiunea de a trimite intrarea carte individuală din meniul de acțiune în termen de intrare sau prin trecerea de la lista.
- Opțiunea pe fila administrativă pentru a trimite preferinte, citit, principal, lista de 2-6, sau lista de cărți completă.
- Titlu, autor, și comentarii incluse în corpul e-mail pentru o listă de carte individuală.
- E-mail este trimis cu două atașamente, unul utilizând internațional format de fișier CSV cu o extensie unică la cererea pentru utilizatorii aplicației să importe. Un atașament doilea este trimis în format CSV pentru utilizatorii care deschid lista de pe un computer sau un alt dispozitiv.

Stare de nervozitate
- Cărți de faptul Tweet - informatii despre Imparte o carte bună cu alții

SMS (mesaj text)
- Trimite un mesaj text despre o carte pe lista ta

Integrarea cu calendar
- Să aibă grijă de aplicarea înființare memento calendar de evenimente pentru lansări de carte, autografe, sau orice altă dată.
- Cu o singură apăsare pentru a selecta data, puteți adăuga cu ușurință un memento calendar

Scanare cod de bare sau ISBN Căutare
- Utilizați scanare de coduri de bare pentru a căuta o carte, atâta timp cât sunteți conectat la Internet aplicația va găsi rapid toate detaliile despre cartea si umple-l inch Nu aveți un cod de bare și cunosc numărul ISBN, introduceți numărul și apăsați butonul de căutare pentru a umple în restul de informații despre carte.

Localizare
- Arabă, engleza britanică, catalană, chineză (simplificată), chineză (tradițională), croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, Malay, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, spaniolă, suedeză, thailandeză, turcă, ucraineană și vietnameză

Înregistrați Carti Descărcare App de pe iTunes!

Cronologie - Înregistrați Carti App Caracteristici noi!

العربية British English Català 中文 (简体) 中文 (繁體) Hrvatski český Dansk Nederlands English Suomi Français Deutsch Ελληνικά עברית Magyar Indonesia Italiana 日本の 한국의 Melayu Norske Polski Português Român русский Slovenčina Español Svenska ภาษาไทย Türk Український Việt

Get it from CNET Download.com!